Τι θέλουν οι γυναίκες τελικά;

Νομίζεις πως θέλουν πολλά; Όχι ρε φίλε. Λίγα και καλά, αλλά ουσιαστικά.

Πώς έχεις την εντύπωση πως σε γουστάρουν μόνο επειδή κάνεις καλό κρεβάτι; Πιστεύεις πως είναι τόσο στερημένες που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να σε φαντασιώνονται οριζοντίως και καθέτως στην κρεβατοκάμαρα, στον καναπέ, ή σε μια παραλία; Και κατά τ’ άλλα μου παριστάνεις και τον άντρα τον πολλά βαρύ, τον έμπειρο εραστή δυτικών και ανατολικών προαστίων που έχει τη δυνατότητα να διαβάζει τις σκέψεις των γυναικών και να γνωρίζει τα πάντα; Είσαι βαθιά νυχτωμένος αν πιστεύεις πως οι γυναίκες σε ερωτεύονται για τα προσόντα σου και τις δυνατότητές σου στο σεξ. Όχι πως δεν θα σε μετρήσει και σ’ αυτό, αλλού όμως είναι το σημείο S.O.S.

Η γυναίκα μάνα μου, θέλει πρώτα απ’ όλα σημασία! Θέλει αποκλειστικότητα! Αγάπη, κατανόηση, στοργή. Έναν άνθρωπο να στηριχθεί, να τη νοιαστεί να την πονέσει. Έναν άντρα που να τα τιμά τα παντελόνια που φοράει και που να μην χρειάζεται να παίζει εκείνη το ρόλο τον δικό του. Ποιος ο λόγος για μεταμφιέσεις και άσκοπη ταλαιπωρία;

Θέλει δυο όμορφα μάτια να την κοιτάνε, να την εξερευνούν, να τη θαυμάζουν, δυο χείλη που να καίγονται σαν φωτιά όσο τη φιλάνε. Δύο αυτιά να την ακούνε κι ένα στόμα έντιμο και ειλικρινές από το οποίο να μπορούν να παίρνουν απαντήσεις στα συχνά ερωτήματά της… Ένα χάδι, μια αγκαλιά, ένα άγγιγμα τρυφερό και αγαπησιάρικο. Θέλει τον άνθρωπό της να την κάνει να νιώθει βασίλισσα, με θρόνο, με στέμμα κι όλα τα συναφή!

Ξέρω, τώρα με το μουντιάλ, δυσκολεύει η κατάσταση, κλάφτα Χαράλαμπε που λένε. Πού καιρός για σημασία και προδέρμ; Θα βουίξουν τα σαλόνια, τα μπαλκόνια και τ’ αλώνια από τις κραυγές που θα βγάζετε όσο θα απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας αγώνα, με μπυρόνια παγωμένα, με σουβλάκια και πίτσες σε έξτρα λαρτζ μέγεθος.

Καλά όλα αυτά και δικαίωμά σας να απολαμβάνετε το αθλητικό υπερθέαμα, όμως, αν κι εσείς δεν μάθετε να βάζετε προτεραιότητες κι αν δεν φροντίσετε να αξιοποιείτε τον χρόνο που έχετε με τις γυναίκες σας ποιοτικά, μην περιμένετε πολλά και μην μυξοκλαίγεστε μετά επειδή βρέθηκε κάποιος άλλος που είχε την καλοσύνη να παίξει τον ρόλο του υποκατάστατου, όσο εσείς θα είστε απασχολημένοι με τα χόμπι τα τρελά σας. Θα μου πεις, δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε το μουντιάλ συνέχεια στους δέκτες μας, ενώ αντίθετα τη γυναίκα την έχουμε μόλις της κουνήσουμε το δάκτυλο. Έτσι πιστεύεις τουλάχιστον. Και δεν είναι μόνο το Μουντιάλ. Είναι το κάθε Μουντιάλ και η κάθε φορά που τη γράφεις για κάτι που θεωρείς πιο σημαντικό από εκείνη. Έχε όμως υπόψη πως και η ίδια έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει, ίσως και πιο σημαντικά τα οποία θυσιάζει πολλές φορές για να είναι δίπλα σου και να σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη της παραγκωνίζοντας τις δικές της ανάγκες.

Τα πάντα θέλουν το μέτρο τους και όλα μπορούν να συνδυάζονται αρκεί η ζυγαριά να μένει μπαλαντζαρισμένη σε μία ευθεία και να μην βαραίνει περισσότερο προς στο μέρος του ενός ή του άλλου. Τη γυναίκα για να την κερδίσεις πρέπει να της οργώσεις το μυαλό, τη σκέψη, την όσφρηση… Να μυρίζει το άρωμά σου και να τρελαίνεται, να μεθά απ’ τα λόγια σου, να χάνεται στη ματιά σου.

Τη γυναίκα την κερδίζεις προσφέροντάς της την καρδιά σου, λίγο από τον χρόνο σου, χρησιμοποιώντας το μυαλό σου και την εξυπνάδα σου!

Γιατί σου είπα, πως η γυναίκα δεν θέλει πολλά, λίγα και καλά!