Trending News

About

 


The Website


Το Words Full Of Feeling είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό το οποίο έχει ως πρωταρχικό σκοπό την προώθηση της λογοτεχνίας και των καλών τεχνών στους ελληνόφωνους αναγνώστες και συνάμα να κάνει ευχάριστη παρέα στον αναγνώστη που του αρέσει απλώς να στοχάζεται και να προβληματίζεται, με άρθρα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις.


The Team


  • Άντρη Ευριπίδου

Διευθύντρια Σύνταξης /Αρθρογράφος: Γεννήθηκε στην Λεμεσό, της Κύπρου. Η αγάπη της για τα βιβλία και τα εικαστικά την ώθησε να δημιουργήσει τον ιστότοπο Words Full Of Feeling, ο οποίος προωθεί τις δύο μεγάλες τις αγάπες. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Surrey, της Αγγλίας απ’ όπου απέκτησε πτυχίο στη Διαχείρηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία και Διεθνές Μάρκετινγκ. Είναι συγγραφέας και το πρώτο της μυθιστόρημα κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πνόη με τίτλο ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ . 

  • Μαρία Στυλιανού 

Αρχισυντάκτρια/Αρθρογράφος: Γεννήθηκε στη Λεμεσό. Η αγάπη της για τις ξένες γλώσσες, τη μουσική και τη συγγραφή βιβλίων, ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια. Έχει πτυχίο στη Διοίκηση επιχειρήσεων, στο μάρκετινγκ, στις δημόσιες σχέσεις, στην Ελληνική γλώσσα και στη Λογοτεχνία. Είναι διευθύντρια των Βιβλιοεκδόσεων Αναζητήσεις από το 2009 και διευθύνει και διδάσκει στο Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής Αναζητήσεις. Αν σε ενδιαφέρει η δημιουργική γραφή ρίξε μια ματιά εδώ. Έχει γράψει και έχει ανεβάσει πολλά θεατρικά έργα και έχει ντύσει με τους στίχους της τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών.  

Έργα της:

Αρθρογράφος: Γεννήθηκε στην Λευκωσία. Σπούδασε Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι Καθηγητής Πληροφορικής σε Δημόσια σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης. Μέσα στα ενδιαφέροντα του είναι φυσικά οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα βιντεοπαιχνίδια, τα ταξίδια και η αυτοκίνηση. Ξεκίνησε να γράφει συστηματικά το 2014 κυρίως ποίηση. Άρθρα του σχετικά με την παιδεία έχουν δημοσιευτεί σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.Έχει εκδώσει μια ποιητική συλλογή με τίτλο “Reál Poetíc: Αναζητήσεις”. Στο άμεσο μέλλον θα κυκλοφορήσουν 2 τραγούδια σε δικό του στίχο. Στα ανέκδοτα έργα του περιλαμβάνεται ακόμα μια ολοκληρωμένη ποιητική συλλογή και ένα θεατρικό έργο.

  • Σταύρη Κυριάκου 

Αρθρογράφος: Γεννήθηκε στη Λεμεσό. Σπούδασε Ιστορία -Αρχαιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση στην Αρχαιολογία. Από το 2002 εργάστηκε στο ιδιωτικό σχολείο Grammar school στη Λεμεσό ως δασκάλα ελληνικής γλώσσας και από το 2009 εργάζεται ως φιλόλογος σε σχολεία Μέσης εκπαίδευσης της Κύπρου. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση. Ως ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει την λογοτεχνία και ασχολείται με τη συγγραφή από μικρό παιδί. Το 2021 εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή “Φωτός ενσαρκώσεις, λόγου ενοράσεις”. Το αφήγημα της “Ευτοπία” εκδόθηκε το 2022 από τον εκδοτικό οίκο Αναζητήσεις. Η ίδια αναζητεί τον πνευματικό λόγο ζωγραφίζοντας,  αναστοχάζεται γράφοντας και μελετώντας ποικίλα αναγνώσματα. Είναι η διαχειρίστρια της λογοτεχνικής ομάδας Εύλογο ήμαρ στο Facebook.

  • Νικολέττα Νεοφύτου 

Αρθρογράφος: Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατέχει μεταπτυχιακό στην Συμβουλευτική και Επαγγελματική Καθοδήγηση. Στην συνέχεια πιστοποιήθηκε ως δασκάλα της Φιλοσοφίας της Louise Hay και NLP Coach. Επίσης είναι πιστοποιημένη στη Θεραπευτική Κλινική Υπνωση και στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεία. Διοργανώνει σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης, και παράλληλα, παρέχει ατομικές είτε ομαδικές συναντήσεις σε θέματα όπως η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, διαχείρισης θυμού, στρες-αχγος, αυπνίες, κρίσης πανικού, ιδεοψυχαναγκασμό, συναισθηματική υπερφαγία, φοβίες, εθιστικές συμπεριφορές – ποτό- τζόγος, στοχοθεσία, διεκδικητικότητα κ.α. Η αγάπη της για το γράψιμο συνέβαλε στην έκδοση του βιβλίου της ”Άνθηση” από τις Εκδόσεις Αναζητήσεις. Αγαπημένο της μότο «πριν θεραπεύσεις κάποιον ρώτησε τον εάν ειναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να αρρωσταίνει» (Ιπποκράτης).  

  • Αναστασία Παπαγιάννη

Αρθρογράφος: Γεννήθηκε στο Κρασνοντάρ, της Ρωσίας. Σπούδασε Βοηθός Κτηνιατρικής και Make-up Αrtist. Λατρεύει τη συγγραφή και την ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων. Κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Αναζητήσεις δύο έργα της, «Το δάγκωμα της μαύρης αλεπούς» και το «Μέχρι την αιωνιότητα». Άλλα χόμπι της είναι η ιππασία και η μουσική.

  • Νατάσα Λαχανάρη

Αρθρογράφος: Γεννήθηκε στη Λεμεσό, της Κύπρου. Σπούδασε Δασκάλα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Frederick, όπου συνέχισε με τις μεταπτυχιακές της σπουδές στα Δυναμικά Περιβάλλοντα Μάθησης. Συμμετείχε στην συλλογική έκδοση δυο βιβλίων, το  «Ένα βιβλίο για τα συναισθήματα- φόβος ,θυμός, λύπη, χαρά» και το «Μ’ ένα στυλό διαρκείας-Εργαστήριο συγγραφής Αλάτι Β’ και Γ’ κύκλος» μέσω των Εκδόσεων Αλάτι στα οποία συμπεριλήφθηκαν κείμενα της. Ενδιαφέροντα της είναι η ανάγνωση βιβλίων, η ζωγραφική, τα ταξίδια και η έκφραση μέσω της γραφής.

  • Φαίδρα Ξ. Μακρή

Αρθρογράφος: Γεννήθηκε στην Λεμεσό. Σπούδασε Θεολογία  στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατέχει μεταπτυχιακό στις Θεολογικές σπουδές και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό & Συμβουλευτική. Εργάζεται ως καθηγήτρια Θρησκευτικών σε σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης. Αγαπημένο της μέρος είναι η βιβλιοθήκη, όπου διαβάζει, συγγράφει και ονειρεύεται έναν αλλιώτικο κόσμο. Την εμπνέουν οι «μεταξωτοί» άνθρωποι με ευγένεια, ευαισθησία και εσωτερική ομορφιά. Όνειρο της να επαναφέρει τον θεσμό της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης και να αναβιώσει την αξία του βιβλίου, μέσα από δράσεις για όλες τις ηλικίες. Γράφει άρθρα και στο προσωπικό της ιστολόγιο Fedrologimata.  

                                                                                                                                                                                                                                     


The Shop


Στο e-shop μας μπορείτε να βρείτε αυθεντικά έργα τέχνης και βιβλία από εγχώριους καλλιτέχνες και μη καθώς και διάφορα προιόντα με την δική μας υπογραφή. Διαβάστε τους όρους χρήσεις για περισσότερες πληροφορίες.


Our Services


Επικοινωνήστε μαζί μας στο wordsfullofeeling@gmail.com για συνεργασία. Προσφέρουμε ειδικά πακέτα προσφορών για εικαστικούς και συγγραφείς.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!