Trending News

About

 


The Website


Το Words Full Of Feeling είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό το οποίο έχει ως πρωταρχικό σκοπό την προώθηση της λογοτεχνίας και των καλών τεχνών στους ελληνόφωνους αναγνώστες και συνάμα να κάνει ευχάριστη παρέα στον αναγνώστη που του αρέσει απλώς να στοχάζεται και να προβληματίζεται, με άρθρα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις.

 


The Team


 • Άντρη Ευριπίδου- Διευθύντρια Σύνταξης/Αρθρογράφος

Γεννήθηκε στην Λεμεσό. Η αγάπη της για τα βιβλία και τα εικαστικά την ώθησε να δημιουργήσει τον ιστότοπο Words Full Of Feeling, ο οποίος προωθεί τις δύο μεγάλες τις αγάπες. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Surrey, της Αγγλίας απ’ όπου απέκτησε πτυχίο στη Διαχείρηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία και Διεθνές Μάρκετινγκ. Είναι συγγραφέας και το πρώτο της μυθιστόρημα κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πνόη με τίτλο ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ . 

 • Μαρία Στυλιανού – Αρχισυντάκτρια/Αρθρογράφος

Γεννήθηκε στη Λεμεσό. Η αγάπη της για τις ξένες γλώσσες, τη μουσική και τη συγγραφή βιβλίων, ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια. Έχει πτυχίο στη Διοίκηση επιχειρήσεων, στο μάρκετινγκ, στις δημόσιες σχέσεις, στην Ελληνική γλώσσα και στη Λογοτεχνία. Είναι διευθύντρια των Βιβλιοεκδόσεων Αναζητήσεις από το 2009 και διευθύνει και διδάσκει στο Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής Αναζητήσεις. Αν σε ενδιαφέρει η δημιουργική γραφή ρίξε μια ματιά εδώ. Έχει γράψει και έχει ανεβάσει πολλά θεατρικά έργα και έχει ντύσει με τους στίχους της τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών.  

Έργα της:

 

 • Βένη Παπαδημητρίου – Αρθρογράφος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα, τελειώνοντας το Λύκειο φοίτησε στην Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού ώστε να γίνει ασυρματίστρια, την κέρδισε όμως η δημοσιογραφία. Σπούδασε ΜΜΕ. Εργάστηκε σχεδόν 30 χρόνια στην εφημερίδα Απογευματινή, παράλληλα με Γραφείο Τύπου πολιτικού κόμματος, υπήρξε συνεργάτης της εφημερίδας  “Καθημερινή”, στην Ραδιοτηλεόραση καθώς και σε επιστημονικά περιοδικά. Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο “Σπάζοντας τα δεσμά της νεύρωσης (κρίσεις πανικού) προτάθηκε για Βραβείο στην Ακαδημία Αθηνών από τον αείμνηστο Ακαδημαϊκό κ. Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο. 

 

Έργα της:

 • Στα μάτια της Μέδουσας (2008)- Εκδόσεις Δρόμων
 •  Από την Θλίψη στο Φως (2016)- Εκδόσεις Άλλωστε
 •  Το Εκκρεμέες του Νου- Ζώντας με την Διπολική – Μανιοκατάθλιψη (2017 )- Εκδόσεις Άλλωστε
 •  Σπάζοντας τα δεσμά της νεύρωσης – Νικώντας τις κρίσεις πανικού (2018) – Εκδόσεις Άλλωστε

 

 • Kυριάκος Γεωργίου – Αρθρογράφος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα. Μετά τις λυκειακές του σπουδές και τη θητεία του στον στρατό, σπούδασε ελληνική φιλολογία στον φιλοσοφικό κλάδο στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε με τη συγγραφή και την επιμέλεια βιβλίων, συνεργαζόμενος με μεγάλους εκδοτικούς οίκους της Αθήνας. Είναι ο συντάκτης του Πρώτου Μονοτονικού Λεξικού της ελληνικής γλώσσας. Έγραψε επίσης λεξικά και βιογραφίες Ελλήνων λογοτεχνών, ενώ ήταν ο επικεφαλής μεγάλης ομάδας επιστημόνων που έγραψε και εξέδωσε την Ελλαδική Εγκυκλοπαίδεια από τις εκδόσεις Μαθητεία Γιάννη Ρίζου. Εξαιτίας της συγγραφικής του δραστηριότητας ήλθε κοντά στην τυπογραφία, η οποία τελικά τον κέρδισε. Στην αρχή ίδρυσε τυπογραφείο στην Αθήνα, ενώ το 1991 επαναπατρίστηκε στην Κύπρο. Κατά τη σταδιοδρομία του στην τυπογραφία ασχολήθηκε πολύ περισσότερο με τις εκδόσεις βιβλίων, μερικά από τα οποία έκαναν πάταγο στην κυπριακή αγορά, όπως “Η Κατάθεση μου” του Γλαύκου Κληρίδη, καθώς και ο αναμνηστικός τόμος του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β για τα 30 χρόνια της ιερατείας του. Συνεργάζεται με πολλούς εκδοτικούς οίκους, καθώς και με λογοτέχνες από όλη την Κύπρο. Σήμερα εκτυπώνει και εκδίδει περίπου 100-120 βιβλία τον χρόνο στο τυπογραφείο του Negresco.

 • Ξένιος Κοφτερός- Αρθρογράφος

Γεννήθηκε στην Λευκωσία. Σπούδασε Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι Καθηγητής Πληροφορικής σε Δημόσια σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης. Μέσα στα ενδιαφέροντα του είναι φυσικά οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα βιντεοπαιχνίδια, τα ταξίδια και η αυτοκίνηση. Ξεκίνησε να γράφει συστηματικά το 2014 κυρίως ποίηση. Άρθρα του σχετικά με την παιδεία έχουν δημοσιευτεί σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.Έχει εκδώσει μια ποιητική συλλογή με τίτλο “Reál Poetíc: Αναζητήσεις”. Στο άμεσο μέλλον θα κυκλοφορήσουν 2 τραγούδια σε δικό του στίχο. Στα ανέκδοτα έργα του περιλαμβάνεται ακόμα μια ολοκληρωμένη ποιητική συλλογή και ένα θεατρικό έργο.                           

 •  Σταύρη Κυριάκου- Αρθρογράφος

Γεννήθηκε στη Λεμεσό. Σπούδασε Ιστορία -Αρχαιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση στην Αρχαιολογία. Από το 2002 εργάστηκε στο ιδιωτικό σχολείο Grammar school στη Λεμεσό ως δασκάλα ελληνικής γλώσσας και από το 2009 εργάζεται ως φιλόλογος σε σχολεία Μέσης εκπαίδευσης της Κύπρου. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση. Ως ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει την λογοτεχνία και ασχολείται με τη συγγραφή από μικρό παιδί. Το 2021 εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή “Φωτός ενσαρκώσεις, λόγου ενοράσεις”. Το αφήγημα της “Ευτοπία” εκδόθηκε το 2022 από τις Εκδόσεις Αναζητήσεις. Η ίδια αναζητεί τον πνευματικό λόγο ζωγραφίζοντας,  αναστοχάζεται γράφοντας και μελετώντας ποικίλα αναγνώσματα. Είναι η διαχειρίστρια της λογοτεχνικής ομάδας Εύλογο ήμαρ στο Facebook.

 • Νικολέττα Νεοφύτου- Αρθρογράφος

Γεννήθηκε στη Λεμεσό. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατέχει μεταπτυχιακό στην Συμβουλευτική και Επαγγελματική Καθοδήγηση. Στην συνέχεια πιστοποιήθηκε ως δασκάλα της Φιλοσοφίας της Louise Hay και NLP Coach. Επίσης είναι πιστοποιημένη στη Θεραπευτική Κλινική Υπνωση και στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεία. Διοργανώνει σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης, και παράλληλα, παρέχει ατομικές είτε ομαδικές συναντήσεις σε θέματα όπως η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, διαχείρισης θυμού, στρες-αχγος, αυπνίες, κρίσης πανικού, ιδεοψυχαναγκασμό, συναισθηματική υπερφαγία, φοβίες, εθιστικές συμπεριφορές – ποτό- τζόγος, στοχοθεσία, διεκδικητικότητα κ.α. Η αγάπη της για το γράψιμο συνέβαλε στην έκδοση του βιβλίου της “Άνθηση” από τις Εκδόσεις Αναζητήσεις. Αγαπημένο της μότο «πριν θεραπεύσεις κάποιον ρώτησε τον εάν ειναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να αρρωσταίνει» (Ιπποκράτης).  

 • Αντωνία Βαρμάζη – Αρθρογράφος

Εκπαιδευτικός, απόφοιτος της Ιστορίας και Αρχαιολογίας από την Αικατερίνη. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ειδική Αγωγή, ενώ παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια διαπολιτισμικής αγωγής και σχολικής ψυχολογίας. Η αγάπη της για τον εθελοντισμό εκφράζεται για πρώτη φορά όταν διδάσκει στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Κατερίνης, στον Ι.Ν του Αγίου Φωτίου, ενώ παράλληλα γίνεται ιδρυτικό μέλος στις Κόρες Πιερίων. Η ίδια εμπνέεται από τα τρία της παιδιά και την αγάπη της για τα βιβλία και δημιουργεί το πρότζεκτ  ‘‘Θεομυθία’’ , όπου φέρνει κοντά τα παιδιά στην φιλαναγνωσία και στους μύθους. Η γραφή της είναι γνωστή από την πρώτη της νουβέλα  “Ο Κόκκινος πύργος”, ενώ κατακτά το πρώτο βραβείο ποίησης με θέμα “Φθινόπωρο” από το τον οργανισμό Earth Poetry, Literary and Theatrical Performances Festival. Συμμετέχει σε ομαδικές ποιητικές συλλογές στον Εκδοτικό Οίκο “Όστρια”.

 • Αναστασία Παπαγιάννη- Αρθρογράφος

Γεννήθηκε στο Κρασνοντάρ, της Ρωσίας. Σπούδασε Βοηθός Κτηνιατρικής και Make-up Αrtist. Λατρεύει τη συγγραφή και την ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων. Κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Αναζητήσεις δύο έργα της, «Το δάγκωμα της μαύρης αλεπούς» και το «Μέχρι την αιωνιότητα». Άλλα χόμπι της είναι η ιππασία και η μουσική.

 

 

 • Νατάσα Λαχανάρη- Αρθρογράφος

Γεννήθηκε στη Λεμεσό. Σπούδασε Δασκάλα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Frederick, όπου συνέχισε με τις μεταπτυχιακές της σπουδές στα Δυναμικά Περιβάλλοντα Μάθησης. Συμμετείχε στην συλλογική έκδοση δυο βιβλίων, το  «Ένα βιβλίο για τα συναισθήματα- φόβος ,θυμός, λύπη, χαρά» και το «Μ’ ένα στυλό διαρκείας-Εργαστήριο συγγραφής Αλάτι Β’ και Γ’ κύκλος» μέσω των Εκδόσεων Αλάτι στα οποία συμπεριλήφθηκαν κείμενα της. Ενδιαφέροντα της είναι η ανάγνωση βιβλίων, η ζωγραφική, τα ταξίδια και η έκφραση μέσω της γραφής.

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                     


The Shop


Στο e-shop μας μπορείτε να βρείτε αυθεντικά έργα τέχνης και βιβλία από εγχώριους καλλιτέχνες και μη καθώς και διάφορα προιόντα με την δική μας υπογραφή. Διαβάστε τους όρους χρήσεις για περισσότερες πληροφορίες.


Our Services


Επικοινωνήστε μαζί μας στο wordsfulloffeeling@gmail.com για συνεργασία. Προσφέρουμε ειδικά πακέτα προσφορών για εικαστικούς και συγγραφείς.

 

error: Content is protected !!