Οι Εκδόσεις Πνοή και εγώ προσωπικά σας προσκαλούμε στην δέυτερη κατά σειρά παρουσιάση του βιβλίου μου  «Συνάντηση με τη μοίρα»  η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 17/04/2019 στο Gallery Club live music, (Ζοωδόχου Πηγής 3 & Κιάφας) το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων. 

Οι κύριοι ομιλητές θα είναι δύο, η Μαρία Ιατρίδη και ο Άγγελος Καλαμούτσος. Η Μαρία Ιατρίδη επαγγέλεται εκπαιδευτικός, δημοσιογράφος  και ποιήτρια. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πνοή η ποιητική της συλλογή  «Χαράζοντας τα σύννεφα». Ενώ ο  Άγγελος Καλαμούτσος είναι συγγραφέας και έχει τρία βιβλία στο ενεργητικό του. Το τελευταίο του μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πνοή  με ονομασία «Ρόδα είναι». Συντονίστρια της βραδιάς θα είναι η εκδότρια και συγγαφέας, Κάκια Ξύδη. 

Το βιβλίο μου «Συνάντηση με τη μοίρα»  πρόκειται για ένα πρωτότυπο νεανικό μυθιστόρημα, με 456 σελίδες. Φέρει στοιχεία ρεαλισμού και προβληματίζει για το θέμα της θρησκείας. Tα γεγονότα εξελίσσονται στην Αγγλία  και κυρίως στο Λονδίνο, έτσι ο αναγνώστης ταξιδέυει μαζί με την πρωταγωνίστρια στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα. 

 

Ακολουθεί η περιγραφή στο οπισθόφυλλο:

Η Άννα Πέιτον έχει ιδιαίτερη αγάπη στον ξάδελφό της, τον Τζον. Μοναχοπαίδια και οι δύο, αναπτύσσουν μια πολύ θερμή σχέση. Όταν εκείνος τρακάρει με το αυτοκίνητό του και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Οι γιατροί του δίνουν μηδαμινές ελπίδες να τα καταφέρει. Μέσα στην απελπισία της επισκέπτεται ένα εκκλησάκι εκλιπαρώντας τον Θεό για ένα θαύμα. Προκειμένου να σωθεί ο αγαπημένος της ξάδελφος, κάνει τάμα να ζήσει χωρίς έρωτα, δίχως να φαντάζεται τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό για κείνη.

 

Θα χαρώ να σας δω στη παρουσίαση. 

Με εκτίμηση,

Άντρη Ευριπίδου